EFTbørnekonsulentuddannelsen spreder sig stille og roligt overalt i landet, men den skal nu være endnu mere synlig. Til det formål har de brug for skolebørn, der kan deltage i en introduktionsvideo.

Det skriver Energi Psykologi Danmark til Dit Sorø.

Foto: Energi Psykologi Danmark

Der er brug for tre grupper af børn: En børnehave/børnehaveklasse, en skoleklasse fra indskolingen og en skoleklasse med teenagere.

Klasserne skal have lyst til besøg af halvanden times varighed med introduktion til redskaber, der benyttes under EFTbørnekonsulentuddannelsen. En professionel uddannelse, der transformerer i let og legende energi.

Der vil blive videofilmet undervejs og lærer/enkelte børn vil blive interviewet efterfølgende (tilladelse skal indhentes hos forældre).

Videoen optages med det formål at skabe fokus og synliggøre nytteværdien af EFTbørnekonsulentuddannelsens redskaber ved integration i et børne-unge-univers.

Målet er at lave en introduktionsvideo af ca. 15 minutters varighed. Der er således tale om små korte klip og udtalelser.

Hvis det er noget I er interesserede i, kan I kontakte Mette Barfod på mail@energipsykologidanmark.dk eller tlf. 24 60 98 37.

Mere information kan indhentes på www.energipsykologidanmark.dk.

Sjælland – Vestsjælland og Sorø proriteres først, da dette tilbud er ganske gratis.