Hos JuiceClub har de i juli måned fornøjelsen af Emma Høyer Langkilde, som er uddannet eventkoordinator.

Emma vil gerne ud og gøre sig flere erfaringer, udvikle og udvide sin vifte af kompetencer. På nuværende tidspunkt hjælper hun indehaver i JuiceClub, Lizette Arnecke med forskellige administrative opgaver. Hun er netop flyttet til Sjælland fra Odense og vil meget gerne udvide sit netværk.

I videoen herunder er en lille hilsen til dig. Hvis du synes Emma lyder interessant, kan du enten sende en besked til JuiceClub på Facebook eller sende Emma en direkte besked på hendes Linked In.

JuiceClub skriver på facebooksiden: I må gerne give Emma et like eller dele vores opslag, så vi kan finde en god og spændende arbejdsplads til Emma.

Hos JuiceClub har vi i hele Juli måned fornøjelsen af Emma. Emma er uddannet eventkoordinator og vil gerne ud og gøre sig flere erfaringer, udvikle og udvide sin vifte af kompetencer. Hos JuiceClub har hun hjulpet mig administrativt. I videoen herunder er en lille hilsen til dig, så synes du Emma lyder interessant, så kan du enten sende en besked til JuiceClub på Facebook eller sende Emma en direkte besked på Linked In.Emma Høyer Langkilde.(http://linkedin.com/in/emma-høyer-langkilde-bentsen-4a2b80b5) I må gerne give Emma et like eller dele vores opslag, så vi kan finde en god og spændende arbejdsplads til Emma.Jeg ønsker jer alle en rigtig god sommer!?Lizette/JuiceClub

Opslået af Juiceclubdk på 10. juli 2017