For snart 2 år siden slog ejerne af Au2rep ApS, Mick Sørensen og Kenneth Skov, dørene op for Sorøs nyeste autoværksted. Nu kan de også snart byde bilejerne indenfor i Sorøs billigste bilsyn, Au2syn.

Kun 2 år efter at Au2rep åbnede for de første bilejere, vil værkstedet nu også slå dørene op for byens billigste synshal, kaldet Au2syn.

”Selvom vi vil være byens billigste synshal, betyder det ikke at der er sparet på den gode service og vejledning. Vi vil have samme motto på værkstedet, som i synshallen: kunden er altid er i fokus,” fortæller ejerne Mick og Kenneth.

”Vi har længe gået med tanken om at udvide Au2rep og vi synes, at en synshal er det næste skridt for os og for vores kunder. Specielt nu hvor synsmanden Dennis Jensen er blevet ansat, som er en kompetent og dygtig medarbejder”.

Au2syn vil være geografisk placeret samme sted som Au2rep på Industrivej 7 i Sorø, og åbnes i samarbejde med Bilsynplus. Au2syn åbner tirsdag den. 1. august 2017 og vil være åbent mandag- torsdag fra kl. 07:30-16:00.

Kontakt endelig Mick Sørensen eller Kenneth Skov for mere information på tlf. 60 54 43 34.

Del på sociale medier