Det seneste netværksarrangement fra Sorø Erhverv blev lidt af et trækplaster. 47 deltagere fra 42 forskellige virksomheder var mødt op for at blive klogere på markedsføring på sociale medier og styrke deres lokale virksomhedsnetværk.

Foto: Sorø Erhverv

Borgmester Gert Jørgensen glæder sig over det rekordhøje deltagertal.
– Markedsføring på de sociale medier er et emne der går igen, når jeg besøger virksomhederne. Derfor er det også meget glædeligt at se det store fremmøde når vi inviterer til netværksmøde om netop det emne.

Martin Bengaard fra SENSE marketing var oplægsholder på mødet. Han siger:
– Rigtig mange virksomheder ved godt, at de skal være på sociale medier, men det ved ikke, hvordan de skal bruge dem. Derfor var jeg rigtig glad for den spørgelyst, der var fra mange af de fremmødte. Nu er virksomhederne blevet inspireret, og det bliver spændende at følge dem på de sociale medier fremover.

Formand for erhvervsudviklingsrådet i Sorø Michael Von Bülow siger:
– Netværk virker, og de mange deltagere giver os blod på tanden til nye spændende møder. Vi prøver at arrangere netværksmøder, som på en meget konkret måde tager fat i nogle af de udfordringer, som virksomhederne står med. Senere på året er det det stigende datatyveri og misbrug, som er på dagsordenen, og når den nye persondataforordning kommer til oktober, sætter vi fokus, hvordan virksomhederne sikrer sig, at de lever op til de nye krav.

Foto: Sorø Erhverv