I marts 2017 slog byportalen sin egen læserrekord med over 70.000 besøg (se tabellen nederst). Normalt ligger vi og roder rundt et sted mellem 50 og 60.000 besøg pr. måned, hvilket heller ikke er så ringe endda for et lokalmedie.

Hvad skyldes det? Bl.a. at Dit Sorø i mange år har ligget i top 2-4, når man googler Sorø (husk at google i inkognito-tilstand, hvis du ønsker at teste dette). Grundlæggende skyldes det, at vi udgiver mange opslag, som interesserer mange mennesker – også i København. Som Danbolig Sorø fortalte forleden, søger københavnerne i stigende grad ud til byer som Sorø. Fred, ro, skøn natur og arkitektur, gode skoler, lækre butikker, mange selvstændige, et aktivt foreningsliv – dét kendetegner Sorø, og det skriver Dit Sorø glad og gerne om. Vores politirapporter er heldigvis normalt ret så kedelige i modsætning til andre byers (lige dét hjælper nok ikke på det virtuelle besøgstal).

Dit Sorøs Facebookside følges af over 6.500, og mange af jer på Facebook, ser “kun” opslaget på  Facebook, og udgør dermed et supplement til besøgstallet på selve byportalen.

Vi beklager dette selvgratulerende indlæg, men vi er jo lidt stolte af vores flotte tal.

Og vi benytter naturligvis lejligheden til at takke vores læsere, en særlig tak til jer som kommenterer, deler og synes godt om.

Også en stor tak til alle jer, der tipper os med spændende nyt – send jeres opslag til redaktion@dit-soroe.dk.

Endelig en overmåde stor tak til vores mange partnere, uden hvem det ikke var muligt at drive det, der måske er Danmarks mest succesrige byportal set i forhold til indbyggertal.

Vidste du, at Dit Sorø…
-startede som en hobby-blog af Signe Dahl Lumholt i 2010.

-i 2015 blev en del af byportalerne.dk som driver byportaler i 18 danske byer inspireret af Dit Sorø.

-beskæftiger lokale – udover direktøren bor Anne og Pia i Sorø, og vi har med jævne mellemrum studentermedhjælpere fra Sorø Akademi.

Vi tør ikke love, at hovedkontoret altid vil være i Sorø – men mon ikke!

Endnu engang tak til vores læsere, som gør det muligt.