Tirsdag aften var der opstillingsmøde til regionsrådsvalget til november i år, oplyser den konservative vælgerforening i Sorø:

Dette var planlagt til at foregå i forbindelse med Storkreds Sjællands årlige generalforsamling i Ringsted.
Der var godt fyldt op med gode konservative frænder, der for de flestes vedkommende havde indtaget deres middagsmad sammen før GF.

Opstillingshandlingen foregik lige efter bogen, da opstillingslistens navne og rækkefølge blev enstemmigt vedtaget.

Vores egen byrod fra Sorø Per Hovmand, der var højt placeret på listen som nummer 3, var glad for valget. Per oplyser om baggrunden for sin opstilling til regionrådsvalget:

“Der er så meget at gøre på sygehusområdet”. Der peger Per på, at ikke mindst psykiatrien har hans fokus. Alt for mange får ikke den tilstrækkelige behandling, de har behov for. Flere sendes hjem for tidligt til skade for patienterne selv eller deres omgivelser. “Jeg vil også arbejde for et bedre patientforløb. På Privathospitalerne er der et mere enkelt forløb, hvor patienten møder færre medarbejdere. Vi vil derfor arbejde for at lave et af hospitalerne i regionen om fra et offentligt til et privat sygehus. Dette for at lave en benchmarking. Patienterne skal ikke var kastebold i systemet. Jeg vil arbejde for tilgængelighed, faglighed og tryghed med patienten i centrum,”

Per Hovmand. Foto: Mette Skjoldan
Byrod Per Hovmand og Regionsmedlem Christian Wedel-Neergaard. Foto: Mette Skjoldan
MF’er Brigitte Klintskov og Formand for Storkreds Sjælland Allan Tirsgaard. Foto: Mette Skjoldan
Vælgerforeningsformand Christen Galsgaard og Byrod Bo Christensen. Foto: Mette Skjoldan