Så er de desværre på spil igen

Trods ekstra opmærksomhed fra byens borgere og butikker, har to tricktyve været på spil igen onsdag. Acacia Blomster har gjort opmærksom på, at de har været udsat for to tricktyve i deres butik. De håber, at folk i Sorø vil være ekstra opmærksomme på deres tasker og punge. De håber ligeledes, at deres øvrige kollegaer i byen fortsat har øget opmærksomhed på problemet.

Har I oplysninger om ovenstående, bedes I kontakte politiet på tlf. 114.

Beskrivelse:
En ung mand og ung kvinde (i butikken) De talte ikke dansk. Ca. 165 cm. høje begge to. Meget velklædte (m. hue, store tørklæder og handsker) De var meget ‘venlige’. Personalet hos Acacia Blomster var meget opmærksomme, så de fik ikke noget med derfra, men desværre fulgte de 2 tricktyve efter en kunde fra Acacia Blomster, hvor de senere frarøvende hendes pung (ved Faktagrunden) Der er mistanke om 2 mere, da de holder øje med folk som forlader butikkerne. Politi er informeret.