Da Sorø Handel og Service holdt møde den 17. januar blev det besluttet, at gavekortet fremover kun kan benyttes af foreningens medlemmer. Gavekortet, som man kan købe hos Svegård Bog & idé i Storgade og Meny/Ehlers på Ringstedvej, er eftertragtet og giver en betragtelig meromsætning i de butikker, hvor det kan benyttes.

Mødet fandt sted på Comwell, hvor Christina Torp bød velkommen og fortalte, hvad de har gang i for tiden. Det er ikke småting: De er ved at bygge hele underetagen om til restaurant/bar, og det vi i dag kender som restauranten bliver lavet om til møde/festlokale.

Kom ind i kampen
Formand Lars Mortensen takkede for året 2016 og rettede en særlig tak til den hårdtarbejdende aktivitetsgruppe. “Den kampgejst, der er startet, skal forsætte, for vi må og skal samle byen. Der ligger et arbejde forude for alle medlemmer i foreningen om at løfte denne opgave sammen”, sagde Lars Mortensen, der opfordrede alle til at være åbne, positive og imødekommende, når der kommer gæster til byen. Samtidig blev butiksindehaverne opfordret til at fjerne affald og ukrudt foran deres butik, så gæster og kunder mødes af en ren by.

Gang i 2017
Herefter gennemgik næstformand Bettina Nielsen de planlagte og potentielle aktiviteter i 2017, hvilket var en lejlighed til at evaluere året der gik. Der var flere konstruktive forslag til ændringer, og detaljerne vil komme på plads, når aktivitetsgruppen mødes på Postgården. Aktiviteterne vil løbende blive præsenteret online på Sorø Handel og Services hjemmeside og her på Dit Sorø.

Har du forslag til aktiviteter, er du meget velkommen til at sende en mail til bettina@aca-pella.dk

Sorø Handel og Service holder generalforsamling den 20. marts 2017.

Bettina Nielsen og Lars Mortensen
Mødet fandt sted på Comwell Sorø