Har du smerter eller spændinger i kroppen? Eller har du symptomer som hovedpine, ondt i ryggen, ondt i leddene, svimmelhed, migræne, kæbespændinger m.m. kan forklaringen godt ligge i gamle uheld, operationer, forstuvede eller brækkede lemmer, slag, piskesmæld eller hjernerystelser.

Kraniosakralterapi biodynamics kan hjælpe. Gudni Patursson har haft klinik hjemme siden sidste år, men er rykket ind på torvet i Sorø, hvor hun er en del af kontorfællesskabet på stedet. Gudnipatursson

Hun skriver:

Selvom kroppen ofte heler rigtigt fint udadtil, kan der være små subtile skævheder, eller uforløste låsninger i arvæv og tilsyneladende helede brud, som stadig forstyrrer helheden. Således hænger mange lidelser direkte sammen med disse låsninger. Når de kontaktes gennem behandlingen og hjælpes i bevægelse igen, begynder en række ellers uforklarlige symptomer hurtigt at bedres – jævnligt oplever jeg, at klienten kan mærke den direkte forbindelse mellem gamle låsninger og deres nuværende symptomer, mens de ligger på briksen.

Kranio­Sakral Terapi Biodynamics er et fantastisk blidt, præcist og derfor effektivt redskab til at afsløre og behandle disse problematikker. Mens mere fysisk og dynamisk behandling ofte ”overser” disse låsninger, er Kranio­Sakral Terapi Biodynamics som skabt til at finde dem og ikke mindst hjælpe kroppen til endelig at finde en løsning, som ikke blot lindrer en tid, men faktisk afhjælper og korrigerer blivende. En hjælpen kroppen hele vejen hjem – en kommen hjem til et mere smertefrit og roligt liv.

Behandlingen foregår ved at man ligger fuldt påklædt på en briks med et tæppe over sig, imens jeg holder med blide greb, på kroppen eller hovedet. Undervejs i behandlingen spænder kroppen af, og dit sind kan slippe tanker og falde til ro i en tilstand, der er dybt afspændende. Her får kroppen en mulighed for at korrigere ubalancer, slippe spændinger og stress og blot være. Dybest set hjælper jeg din krop til at hjælpe sig selv!

Hvad er Kraniosakralterapi Biodynamics?
Kraniosakralterapi Biodynamics er en meget blid, men effektiv behandling, som kan hjælpe på alt fra fra migræne, rygsmerter, hjernerystelse, piskesmæld, eftervirkninger fra operationer, svimmelhed, ledsmerter, kæbespændinger, fordøjelsesproblemer, til indlæringsproblemer, stress og angst. Derudover er Kraniosakralterapi Biodynamics et fantastisk redskab ved stress og stress-relaterede tilstande til at balancere nervesystemet og dermed til et generelt større velvære.

12512752_539595499554303_962785226737239269_n

Kraniosakralterapi er en behandlingsform, hvor man arbejder med den kranio-sakrale puls i kroppen. Denne puls er en rytmisk bevægelse, som sker i hele kroppen. Man arbejder som behandler via blide tryk og kan derved påvirke de ubalancer, der måtte være f.eks. efter slag, operationer, chok eller andre traumer. Der findes forskellige grene indenfor Kraniosakralterapien, hvoraf Kraniosakralterapi Biodynamics er én af dem. Det er den jeg arbejder med. Vi er ofte vant til at når man får behandling handler det om en masse gøren, trykken, masseren o.lign. i Kraniosakralterapi Biodynamics er det meget anderledes.

Min vigtigste opgave, som behandler, er her at være i stand til at forholde mig lyttende og i ro, så neutral og tilladende som muligt. På den måde gives plads og arbejdsro til de embryologiske kræfter – kroppens egne ressourcer. Kroppen har sin egen iboende behandlingsplan, som man kalder det. Denne er intelligent og ved bedst, i hvilken rækkefølge den har brug for at hele. Det er også det man kan kalde kroppens selvregulerende/selvhelbredende mekanisme. Det er f.eks. det der sker når du brækker et håndled. Vi sørger for at armen får ro- men det er kroppen selv som går ind og heler bruddet. Kroppen arbejder hele tiden henimod balance og heling. Og med Kraniosakralterapi Biodynamics understøtter vi denne heling.

Læs disse 2 kunders oplevelser.

”Mit ønske var at blive mere rolig indeni, da jeg følte mig småstresset. Behandlingerne fik mig til at give helt slip og falde ned i en dyb afslapning. Den ro, jeg oplevede der, har jeg taget med mig i min hverdag. Nu er det lettere for mig at stresse af og mit nervesystem er bedre balance.”
Line

”Har haft kronisk hovedpine i 7 år, det er blevet meget mindre og sjældnere. Har det rigtigt godt nu.”
Morten

Vil du vide mere, så se hjemmesiden her. Du kan også kontakte på tlf. 26998949 eller følge med på hendes facebookside lige her.