Af Margit Nielsen, Rotary
Det er en glad løbsleder, der for femte år i træk kan oplyse, at det er dejligt, at være frivillig leder, når Stiftelsen for Sorø Akademi, sponsorer, løbsudvalg, og Rotarianere, detailhandlen og andre frivillige bakker op. I år gav elever fra Sorø Akademi også uundværlig hjælpende hånd på poster som vejvisere, uddeling af vand mm. Dagen blev festligt åbnet med musik, og denne gang også med dygtige og flotte piger fra Cheerleaders fra Sor IF, som gjorde en flot entré.

Margit Nielsen og Johannes Lumholt, Rotary
Margit Nielsen og Johannes Lumholt, Rotary

Børneløbet i år havde stor alderspredning fra 12 årige til 1 årige. Nogle af børnene medbragte fjer ind over målstregen, så de havde hygget sig på løberuten.

Overskuddet er ikke opgjort endeligt endnu, men forventes at blive i nærheden af de 57.000 kr.

I alt deltog 404 børn og voksne. Og i år var nye firmaer tilmeldt fordelt på både løb og Walk and talk fx Filadelfia. Sorø Akademi havde også et stort hold.

Løbets længde og muligheder fik Ralf Rasmussen, Team Spasser in Black som deltager. Det var særdeles flot løbet. Vi glædede os også over at høre, at familier holdt familieudflugt med både fætre og kusiner og efterfølgende spisning i området, netop fordi Byløbet har muligheder for alle aldre. Og barnevognen kan netop deltage i Walk and Talk.

PGI New Runners gennemførte med store smil i trøjer sponsoreret af Sportsmaster i Sorø. En stor tak til PGI for det perfekte samarbejde.

Se videoer fra byløbet
Se billederne