Når kunderne efter påske sætter sig foran spejlene hos Frisør AcaPella bliver det ikke i Holberg Arkaden. Salonen er flyttet til Rolighed 11 B, der tidligere rummede Tofft Gardiner. IMG_0002

Indehaver Bettina Nielsen fortsætter AcaPellas gennemprøvede koncept, men som noget nyt bliver det med en nabo i skønhedsbranchen. Det nye domicil, der er blevet renoveret fra top til tå, er blevet delt i to, og Soraya Hudpleje flytter ind ved siden af. “Jeg flytter ind i løbet af maj”, fortæller en glad Helle Jensen, der pt. driver Soraya Hudpleje i en tilbygning til sin privatbolig i Døjringe Huse. Her åbnede hun klinikken i 2012.

Bettina Nielsen glæder sig også meget til at tage den nye salon i brug, men det er samtidig med vemod, at hun flytter fra Holberg Arkaden. Bygningen lider ifølge Bettina Nielsen under manglende renovering, og det er desværre ikke lykkes for lejer og udlejer at nå til enighed.

“Holberg Arkaden har altid været mit hjertebarn, og det er ikke fordi, det er for dyrt at bo i Arkaden. Men der er fugtproblemer, som jeg ikke længere vil acceptere. Jeg fik malet hele salonen, og det blev så flot, men efter 14 dage, boblede det op”, siger Bettina Nielsen, der nu flytter ind i en gennemrenoveret bygning på Rolighed. “Kun murstenene stod tilbage, inden det blev bygget op igen”, fortæller Bettina.

IMG_0007 IMG_0020 IMG_0010 IMG_0012