linedance logoSorø Linedance omfatter ca. 50 dansere fordelt på 3 hold, og du er nu velkommen til at prøve kræfter med en sjov og hyggelig motionsform. Der er ”åbent hus” den 27/8 og 3/9, hvor man helt gratis kan prøve, om linedance er lige så sjovt, som det ser ud til.

Man behøver ikke en partner for at gå til Linedance, men tag gerne en ven eller veninde med.

I Linedance danser man hver for sig i pæne lige rækker, hvis det er muligt.

Foreningen danser hver torsdag aften i Slaglille-Bjernede Forsamlingshus. “Vi synes at linedance overvejende skal danses til god gedigen country musik, som Achy Breaky Heart, men danser også gerne til pop-country, rock-country, irsk folkemusik og moderne popballader”, fortæller formand Jette Blomsterberg. ”Hos Sorø Linedance er det glæden ved at danse, der er i højsædet. Det skal være sjovt og berigende at gå til linedance”

”Vi har plads til dem, der vil danse og hygge sig for motionens skyld og dem der gerne vil lære nye og spændende danse. Vi er ikke en klub for en bestemt aldersgruppe, og der kræves ikke særligt udstyr for at deltage. Så har man et par kondisko eller lignende, er det godt nok at danse i”, siger Jette Blomsterberg.

Måske så du dem danse på Lions Markedet den 7. august, måske har du bare fået lyst til at prøve, om cowboydans er noget for dig. Mød op til en af de gratis prøveaftner eller ring til Jette Blomsterberg på tlf. 40 79 62 81 for at høre nærmere.

Overgangen mellem de tre niveauer, begyndere, let øvede og øvede sker glidende, og der danses i tidsrummet 18.30-21.30. Se mere om klubben på hjemmesiden www.sorølinedance.dk.
linedance