helobeDen soranske kunstnergruppe Art by HeLoBe udstiller i det nyåbnede galleri Partzerre, Storgade 6B.

Bag navnet står 3 soranske kvinder – Heidi Kofoed, Lotte Ostenfeldt & Bettina Gubi. HeLoBe kom til verden i maj sidste år, med en fælles ambition om at udstille, male og inspirere hinanden, dette båret af en fælles skabertrang. Kunstnergruppen har gennem de sidste år løbende udstillet lokalt samt i de omkringliggende nabobyer.

Udstillingen samler en række værker, der er produceret i og omkring Sorø, dog med vidt forskellige udtryk, farver og stilarter. Malerierne rummer alle mange lag, og der er ofte en kontrast mellem det sanselige og det kraftfyldte, som ansporer beskueren til at læse sine egne betydninger i værkerne.

Vil du vide mere om HeLoBe, kan du følge gruppen på FB eller via deres hjemmeside www.helobe.dk.

art2“Jeg glæder mig til at byde HELOBE velkommen som de første udstillere i Partzerre. HELOBE var så søde at deltage i åbningen af Partzerre for godt 3 måneder siden, og var de første til at byde ind med lyst til at udstille deres kunst”, fortæller Steen Marborg, ejer af Galleri Partzerre.

“Jeg har siden åbningen haft fornøjelsen af at tale med dejligt mange besøgende i butikken om mine og Karinas billeder. Således har jeg selv fået mulighed for at reflektere over, hvorfor jeg maler, som jeg gør, og bliver dagligt inspireret. Det er en gave for udøvende kunstnere at stille sig selv “i skudlinien””, siger Steen Marborg.

os frit nyt“Partzerre er ikke et museum men et kunststed, hvor den interesserede kan komme og møde kunsten og kunstnerne bag. Som besøgende, kunstinteresseret, vil man opleve at udstillingen løbende fornyes. Partzerre tager hermed hul på et nyt kapitel og jeg håber, at så mange som muligt vil støtte min butik og mine udstillere. Og ikke mindst at de vil komme og nyde HELOBEs dejlige billeder. Så vær nysgerrig og kig ind”, opfordrer Steen Marborg.

Der er fernisering lørdag den 15. august kl. 11-14, hvor de 3 kunstnere vil være til stede. Alle er meget velkomne.
Udstillingen kan efter ferniseringen ses frem til den 17. september indenfor galleri Partzerre’s åbningtider (www.partzerre.dk).