Lotte Risholt
Lotte Risholt

Søndag den 3. maj 2015 kan du få fornøjelsen af Lotte Risholt i Vesthhuset. Lotte Risholt er fra Sorø, og hun kommer nu tilbage til byen med et forrygende musikprogram, der indeholder mange af hendes store dansktop hits krydret med lidt country og nogle Edit Piaf sange. Lotte Risholt bliver akkompagneret af Jesper Christoffersens fantastiske klaverspil.

Danske tophits og klassikere fra Edit Piaf! Det er en blanding, man ikke kan sige nej til.

Søndag den 17. maj 2015 spiller Kristian Rusbjerg og Peter Vesth. Vesthhuset garanterer for en festlig eftermiddag med en god blanding af lystige sange og smukke ballader, som krydres med Kristian Rusbjergs fantastiske harmonikaspil!

Billetter til de to koncerter kan bestilles her:
http://www.vesthhuset.dk/praktiske-oplysninger

/KB

Del på sociale medier