Ida From holder gratis foredrag om hendes og Bent Froms forfatterskab8. marts i Sorø, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.
Ida From holder gratis foredrag om hendes og Bent Froms forfatterskab8. marts i Sorø, hvor overskuddet går til Børnecancerfonden.

Søndag den 8. marts klokken 15 har du mulighed for at opleve Ida & Bent Froms “Annas Ballader” i Victoria Teatret.

Det er lykkedes at få Ida From til at holde foredrag om hendes og Bents lange forfatterskab. De er kendt for deres revytekster til en række af landets største revyer gennem en menneskealder. Hvem husker ikke “Pensionistvisen”, “Et slag for det gode humør” og “Tyve Tønder Land”? Men de er også ophavsmænd til evergreens som “To Lys På Et Bord”, “Ta Me’ Ud Å Fisk”, “Digterjul” og så “Annas Ballader”, som Frits Helmuth fremførte. Desuden har de skrevet filmene: “Støv for alle pengene” og “Passer Passer Piger”.

Ida From vil fortælle om deres spændende liv. Efter foredraget vil Ballademagerne opføre de ti ballader om Annas liv. Ballademagerne består af Ida og Bents søn, Jesper From (klaver), Linda Duelund (sang), Bent Kværndrup (bas) og Frank Duelund (guitar).

Koncerten er en meget sjælden chance for at høre Balladerne og få et indblik i Ida og Bent Froms oplevelser med Osvald Helmuth, Lisbet Dahl, Volmer Sørensen, Grethe Sønck og mange mange flere fra de skrå brædder.

Marianne Dahl og Mette From - her foran Victoria Teatret - cykler begge med til Paris med Team Rynkeby Næstved.
Marianne Dahl og Mette From – her foran Victoria Teatret – cykler begge med til Paris med Team Rynkeby Næstved.

Inden foredrag og koncert, vil viceholdkaptajn fra Team Rynkeby Næstved, Frank Fønss, kort fortælle om Team Rynkeby-projektet. Hele overskuddet fra koncerten går ubeskåret til Børnecancerfonden og er arrangeret af Team Rynkeby Næstved v. Marianne Dahl.

Entrepris er 125 kroner. Billetter kan bestilles på www.victoriateatret.dk eller købes ved indgangen.

Dørene åbnes klokken 14.30. I pausen vil der kunne købes forfriskninger.

koncert

Team Rynkeby Koncert NY Plakat A3