Sorø er blevet en butik rigere. Brugtbar.dk er åbnet på Storgade 37A.

Brugtbar.dk er en livsstilsbutik, som Signe Pedersen ejer og driver. Det er en butik, hvor nyt møder gammelt. Mange af de ting, som står i butikken er nemlig loppefund. Man kan bruge lang tid derinde på blot at gå og kigge på alle de finurlige små sager, der er i Brugtbar.dk. Du kan finde alt lige fra nye skinnende julekugler til antikke kommoder.

Signe Pedersen bor i Sorø og er opvokset i byen, men har tidligere haft en livsstilsbutik i København. Nok finder du masser af antikke ting i hendes butik, men gammeldags er Signe ikke. Hun har nemlig også en webshop med tilhørende Facebook side – og rigtig meget bliver solgt over nettet.

Der er noget til hver en smag, og hvis du mangler noget, der kan give din bolig et ekstra touch, bør du slå et smut forbi hjemmesiden www.brugtbar.dk eller kigge ind i den fine butik, der bugner af pynt og nips.

/KB

brugtbar