Musikteateret Bravour arrangerer julefrokost med revy i Lynge Forsamlingshus. Det sker den 11. 12. 13. samt 18. 19. og 20. december kl. 18.

Revyen Den store klassefest handler om nogle 1980’er-elever fra Sorø Akademi, der mødes til genforeningsfest, så der er lagt op til en julefrokost med 80er-tema.

Efter publikumssucces fra 2012 ”Et grin i mørket” er Musikteateret Bravour endnu engang klar til at byde virksomheder og privatpersoner velkommen indenfor til årets hyggeligste julefrokostarrangement i Lynge forsamlingshus i Sorø.

Skuespillerne er i fuld gang med prøverne; der bliver terpet replikker og øvet dansetrin, men ikke mindst bliver der øvet i at holde masken. ”Det er ikke altid lige nemt at lade være med at grine, når man skal stå og være seriøs og alle andre sidder og griner af en”, siger Sophie Christensen, som er en af skuespillerne. Og grin er der nok af, for målet er, at publikum skal have det sjovt og få krampe i lattermusklerne hele aftenen, udtaler Lasse Holm, som er instruktør på forestillingen. Han synes det er et rigtig godt hold, som er blevet samlet, og han er ikke i tvivl om, at det bliver godt.

Forestillingen vil i år tage publikum med til en genforeningsfest for nogle studenter fra Sorø Akademi anno 1984, hvor deres 30 års jubilæum skal fejres. Der vil være kærlige, såvel som knap så kærlige gensyn med de gamle klassekammerater, der bringer en masse sjove minder frem. Publikum vil helt sikkert kunne leve sig ind i disse minder og grine højt af dem, når skuespillerne på bedste revymanér forsøger at genfortælle erindringerne fra 1980ernes ungdomsår.

Publikum vil stifte bekendtskab med nogle typer, som de helt sikkert kan nikke genkendende til, og der vil blive kastet omkring med sjove 80er referencer og fed 80er musik. Det bliver kodylt, og der bliver ikke sparet på pastelfarverne og hårlakken, når publikum føres tilbage til deres ungdom.

Aftenen vil forløbe således, at der først vil blive serveret en stor julebuffet med alt hvad hjertet kan begære, lavet af Bravours meget roste kokketeam. Der vil selvfølgelig også være rigeligt at slukke tørsten med. Dernæst vil forestillingen gå i gang på scenen, hvor der garanteres for et godt grin og god underholdning. I pausen vil der blive serveret ris a la mande og der er mandelgave til den heldige.

Som noget ekstraordinært vil der efter forestillingen komme en DJ og spille op til dans, helt til kl. 02:00 (gælder dog ikke på torsdage). “Der vil blive spillet de bedste 80er hits, som alle kan synge og danse med på, og i baren vil der være mulighed for at købe farverige drinks”, fortæller Dorte Bindner, der er formand for Bravour.

Kort sagt: der er lagt op til en kæmpe fest, når Musikteateret Bravour slår dørene op til årets juleshow 2014 – ”Den store klassefest”. Skynd dig at ringe og sikre dig en billet på tlf. 22 43 18 23 eller på Billetto.dk.

Se mere på www.musikteatretbravour.dk

Den store klassefest plakat