Fredag den 31. oktober afholdes Halloween i Sorø. Det bliver årets fest i bymidten, så sæt kryds i kalenderen.

Sorø Event & Turist (SET) oplyser, at byen holder åbent til kl. 22 på denne uhyggelige aften. Den græskarpyntede Storgade vil være lukket af fra middag af. En lang række butikker giver store rabatter i dagens anledning. SET opfordrer ALLE butikker til at holde åbent til kl. 22, altså ikke kun detailhandelens butikker, men også banker, optikere, frisører, ejendomsmæglere, biblioteket og de to museer. På den måde vil man undgå lange facader uden lys den aften.

Der vil også være udstillinger og musikalsk underholdning. Holbergteatret sørger for gang i gaden, og i Holberg Arkaden vil der være hoppeborg og forhindringsbane. Tre skoler vil dekorere træerne i Storgade.

På Torvet vil der være græskarudskæringskonkurrence og græskardyrkningskonkurrence, Bedst udklædte Barn og Bedst udklædte Voksen. Dommer er Borgmester Gert Jørgensen, som vil udvælge vinderne kl. 19.00.

Sorø Musikskole, Sorø Bibliotek, Sorø Museum og De Gule Spejdere deltager. Arrangørerne, der kommer fra butikkerne Johs. Clausen, Lis Gunde og Fred. Jensen, hører meget gerne fra foreninger, der har lyst til at deltage med en bod.

Der vil også være forhandlere af fødevare- og helse-produkter. Pølse-, oste-, og fiskeboder, tupperware med samt Lifestyle kommer med hesteture på gaden.

SET bemander en tombola, der samler ind til julebelysning.

halloween