AOF og FOF holder her i foråret gymnastiske kurser af forskelligt tilsnit i Sorø…

Yoga – Ljiljana Mitrovic
Yoga giver energi, løser op for spændinger og stress og øger kropsbevidstheden. Undervisningen er baseret på Hatha-yoga – lige fra det bløde og blide til det mere dynamiske og kraftfulde. Mange skavanker og skader kan forebygges eller afhjælpes ved regelmæssig udøvelse af yoga. Medbring tæppe.

Periode: 13-01-14 til 05-05-14. Kl. 19-20.30 i Sorø Kultur- & Fritidscenter.

Kundalini Yoga – Malene Skovlund
En gammel yogaform, der først nu er ved at komme til Danmark, baseret på enkle øvelser, der gentages flere gange. Desuden vil der være åndedrætsøvelser, afspænding og meditation, ofte ved benyttelse af et mantra man chanter. Det er en all round og meget dejlig yogaform, hvor alle kan være med. Medbring tæppe og pude.

Periode: 02-02-14 til 02-02-14. Kl. 10-12 i Sorø Kultur- & Fritidscenter.

Styrketræning – Else Vind-Andersen
Der trænes koordination, styrke, balance, stræk og sluttes af med lidt afspænding. Undervisningen varieres med Pilates øvelser på måtte og forskellige redskaber som redondobold, vægte, elastikker m.m. Der vil også være mulighed for at prøve forskellige motionsredskaber. Det er holdtræning med individuelle hensyn.

Periode: 22-01-14 til 30-04-14. Kl. 9-10.30 på Sorø Gymnastikefterskole.

Zumba – Synje Spånager Majlykke
Zumba er en latin-inspireret fitness, hvor du hører god musik, bevæger dig og forbrænder kalorier på en sjov og effektiv måde. Den former din krop, får din puls op, giver ny energi, og fastholder din motivation til træning.

Periode: 04-02-14 til 25-03.14. Kl. 17-18 i Sorø Hallen.

yoga