Victoria Teatret har gallapremiere på Dark Shadows torsdag den 10. maj 2012 – den skulle gerne lokke vampyrelskere, skabsvampyrer og alle, der er vilde med Johnny Depp og Tim Burton i biografen. Indledningsvist er der Bloody Mary og noget med hvidløg.

Filmen vises frem til den 16. maj og omhandler Joshua og Naomi Collins, der i 1752 sejler fra England for at starte et nyt liv i Amerika. Med sig har de deres unge søn Barnabas. Men selv et hav så stort som Atlanterhavet er ikke nok til at undslippe den mystiske forbandelse, der har plaget deres familie.

To årtier går og Barnabas har verden, eller i det mindste byen Collinsport, Maine, for sine fødder. Barnabas er rig, magtfuld og en uforbederlig playboy, indtil han begår den alvorlige fejltagelse at knuse den unge Angelique Bouchards hjerte. Hun er en heks, i enhver forstand af ordet, og Angelique dømmer ham til en skæbne værre end døden: Hun gør ham til en vampyr, og begraver ham levende.

To århundreder senere, er Barnabas uforvarende befriet fra sin grav og vågner op til en meget forandret verden. Han vender tilbage til sit barndomshjem for at opdage, at hans engang så store ejendom er faldet i ruiner.

Dark Shadows