PRESSEMEDDELELSE

Sorø Roklub på banen med et unikt rotilbud: SommerferieRoskole
Er du klar til en frisk og anderledes start på sommerferien? Er du til sved på panden og masser af grin og godt humør. Er du til sjov og udfordrende idræt på vandet i frisk luft og med høj himmel, så mød op i Sorø Roklub og deltag i SommerferieRoskolen.

Roskolen er gratis og henvender sig både til dem, som er øvede, men også til dem, der aldrig før har prøvet at ro.

For første gang er Sorø Roklub på banen med tilbud over 3 dage til børn og unge i alderen 12 – 18 år om SommerferieRoskole, som afholdes som optakt til dette års Sorø Regatta og Nordiske Mesterskaber.

Mandag den 27., tirsdag den 28. og onsdag den 29. juni alle dage kl. 10.00 – 16.00 står bl.a. Birgit Juel-Hansen og Gert Busk, instruktører og hjælpere klar til at tage imod de børn og unge, som er klar til 3 dages fællesskab med jævnaldrende omkring sjov og udfordrende roning på Sorø sø. Der bliver også tid til sjov, spas og hygge!

Banerne er klar! Kan du svømme 300 meter og er du til anderledes idræt udendørs i på vandet, så mød op i tætsiddende træningstøj, bløde skiftesko og en god madpakke, frugt og vand. Vi stiller både, årer og redningsveste til rådighed.

SommerferieRoskolen er en del af Sportsrådets Sommerferieaktiviteter og laves i tæt samarbejde med Dansk Forening for Rosport. Sorø Roklub ligger Frederiksvej 33 i Sorø.

Har du spørgsmål, så kontakt Merete Leisted Busk, formand, tlf. 5238 2434. Kig også på klubbens hjemmeside www.soroe-roklub.dk