PRESSEMEDDELELSE

Teenagere kan tæmmes – uden pisk og gulerod!

Tænker du på, hvordan du skal behandle dit barn i forhold til ansvar, rettigheder og pligter? Så kom til inspirationsaften, tirsdag den 15. marts kl. 19-21 og hør hvad der skal til. Mød Familiecoach og forfatter Pia Beck Rydahl fra Hverdagens Helte – sammen med Familieterapeut Carsten Fabricius, leder af opholdstedet for unge ”Slusen i Sorø” og ekspert i Relationsbaseret Ledelse.

Carsten, som arbejder tæt sammen med de unge siger: “Jeg oplever igennem mine samtaler med både unge og forældre, at mange forældre tror at de har åbne ører, men det viser sig ofte, at de ikke hører de vigtigste ting og finesser i det deres barn siger. Det skaber alt for mange misforståelser, når lyttekanalerne ikke er på samme frekvens. I praksis betyder det at aftalerne i familien ikke bliver overholdt.”

“De unge i dag råber i kor: “Knyt nu og lyt til mig”. Forældre oplever det ofte som meget svært at være sammen med de unge og bibeholde forbindelsen, så den stadig er varm og nær,” udtaler Pia Beck Rydahl.

Pia Beck Rydahl

På inspirationsaftenen vil du gennem oplæg og eksempler fra hverdagens familieliv, kunne genkende dig selv som forælder og høre andre som er i samme båd. Du får sjove eksempler på hvilke klassiske forældrefælder alle kan falde i og inspiration til, hvad nøglerne kan være til at komme op af fælderne igen.

Her få du viden om, hvordan du stiller ind på kanalen hos den unge og bevarer forbindelsen. Hvad enten du er forælder eller professionel, ønsker de fleste at kunne skabe kontakt til de unge i deres liv og bevare den tætte forbindelse. Dels så du kan følge med i deres liv, men også for at kunne bidrage, når det er svært for den unge.

Billetter kan med fordel købes på www.carsten-fabricius.dk, da der er begrænset antal. Eventuelle resterende billetter kan købes i indgangen. Billetter koster 100 kr. og medbragte teenagere koster 30 kr.

Carsten Fabricius

Carsten Fabricius
Carsten Fabricius er Præsident for Sorø Rotary Klub i 2010 til 2011. I hans præsident-år er der fokus på familien og ledelseskommunikation. Derfor har han taget initiativ til at afholde foredraget ”Teenager kan tæmmes!”. I Rotary er det vigtigt at kunne bidrage i samfundet og derfor afholdes dette seminar/foredrag. Målet er at der kommer ca. 80 personer og forhåbentligt kan dette seminar bidrage til lidt mere familiefred i Sorø og et bedre liv for de unge mennesker.

Søgningen til landets forældrehjælp-telefoner etc. er stærkt stigende og må derfor siges at være et yderst relevant indslag.

Overskuddet fra “Teenager kan tæmmes” går ubeskåret til fordel for den verdensomspændende bekæmpelse af børnelammelse. En farlig nervesygdom som rammer børn og som er meget svær at bekæmpe. Det er et internationalt Rotary projekt som hedder “End Polio Now”, og der bruges over 3 milliarder kr. Læs mere på www.rotary.dk