Der findes utallige gardinløsninger: Praktiske persienner og foldegardiner, moderne panelgardiner, klassiske sidegardiner og mange, mange flere.

Det kan være svært at vælge, ikke mindst fordi det kan være vanskeligt at forestille sig, hvordan en gardinløsning tager sig ud i boligen. Man skal bl.a. tage hensyn til lysindfald, isolering, vindueskarme og radiatorer. Endelig skal gardinløsningens stilart naturligvis matche den øvrige indretning.

Tofft Gardiner i Sorø har indført computerprogrammet DecoVision, der gør det lettere at vælge den optimale gardinløsning. Med DecoVision kan du blive din egen vinduesdekoratør. Toffts gardinrådgiver hjælper dig med på computeren at finde frem til din vinduestype, og en boligindretning, der svarer til den, du har derhjemme.

Rådgiveren hjælper dig herefter med at dekorere med tekstiler, farver og former, indtil du finder den helt rigtige sammensætning på skærmen. Det koster ikke noget, og du får et printudskrift af dit dekoreringsforslag, som du kan tage med hjem og tænke over.

Har du først fundet gardinløsningen som rammer din personlige stil, er det let at finde gardinerne som passer til dig og dit hjem.


Gardinbussen i Sorø