Så er årets julekalendere allerede på markedet. I SuperBrugsen på Frederiksberg kan man få flere forskellige former for julekalender 2010 til de små.

Pyrus’ julekalender er et bud. Denne julekalender er i år inkl. 3D briller. Overskuddet fra TV2’s julekalender 2010 “Alletiders Pyrus” går til Julemærkehjemmene.

Børnenes Ulandskalender 2010 præsenteres i år af DR og Danida. Overskuddet fra U-landskalenderen 2010 går til WWF Verdensnaturfondens undervisningsprojekt for fattige børn i Papua i Indonesien. Julekalenderen omfatter glimmerjulepynt og klistermærke, der relaterer sig til DR1s udsendelser om Absalons Hemmelighed kl. 19.30 og Sebastians Jul kl. 17.00.

Både TV2’s og DR’s julekalender koster i 2010 45 kr.

Man kan også allerede nu hjembringe en chokoladekalender med Prinsesse, Cars, High School Musical eller Mickey Mouse. Der er 50 gr. chokolade i denne julekalender. Man får hele to julekalendere for 20 kr. i SuperBrugsen på Frederiksberg.

Lego står i 2010 for en lidt mere avanceret julekalender, nemlig Julekalender 2010 Lego City. Den lille byplanlægger kan samle sig til en hel by med politistation, brandstation, havn, bondegård og take away. Lego city serien er den mest populære serie hos Lego, og nu har de altså også fundet på at lave den som julekalender til 150 kr. Legekæden i Holberg Arkaden sælger Lego.