Sorø Sø Rundt i lørdags
Det var lidt småkoldt, da vi stod i den lange kø til indregistrering i Sorø Sø Rundt. Men solen strålede, og det var fremragende løbevejr, da 321 mennesker gennemførte motionsløbet i lørdags.

Den hurtigste tid gik til en bornholmer, nemlig Tonny Pedersen fra Rønne, der tilbagelagde de 8,3 km på kun 27:39 minutter.

Sorø Sø Rundt var i år et tilløbsstykke, og arrangørerne så sig nødsaget til at skubbe starten et kvarter, så alle de fremmødte kunne nå at få udleveret deres løbenumre. Starten gik fra Søgade, hvor alle løbere var linet op efter tiltro til egen hastighed. De hurtigste nede ved søen og de mest beskedne helt oppe ved Torvet.

Så gik det ellers mod uret rundt i det kuperede terræn omkring søen, først forbi Kongebroen, hvor borgmesteren elskværdigt stod og vinkede.

Senere kunne løberne få et glimt af en ork, der var tidligt ude, da turen gik langs stien bag ved Parnasgrunden, hvor Barda var ved at rigge til.

De løbere, der gennemførte, kom glade i mål bag ved Klosterporten efter den sidste lange km på ”stenbroen”. Her blev der serveret saft, frugt og chokoladeskildpadder.
Sorø Orienteringsklub, Sportmaster og Sparekassen Sjælland har grund til at være stolte af det meget fine arrangement.