Forrige år var det ballet – Sidste år var det opera. I år får vi LIVE-transmission af Det Kongelige Teaters forestilling på Rosenborg!

Så kom sommeren … og med den, blev det tid til at invitere soranere til et af de to store kulturelle udendørs sommer satsninger:

Kgl. Teater – Storskærms-transmission af Rosenborg forestillingen
Lørdag den 14. august 2010, kl. 17.30 – 21.00
Sted: Akademihaven Sorø
Oplevelsen er GRATIS for publikum.

Når hundredvis af kunstnere fra Det Kongelige Teater 14. august går på scenen på Rosenborg Eksercerplads i hjertet af København for at give publikum en festlig forsmag på Det Kongelige Teaters kommende teatersæson, vil fire byer i provinsen kunne følge begivenheden live på storskærm. Oplev højdepunkter fra blandt operaerne La Bohème af Puccini og Nabucco af Verdi, balletterne Tornerose og Svanesøen og Holbergs klassiske skuespil Jeppe på bjerget.