Der var stjernedrys og sveddryppende pander på programmet, da Johanne fra Sorø og 22 andre anbragte børn torsdag 11. oktober krydsede ketcher med verdensstjernen Caroline Wozniacki i KB Hallen på Frederiksberg. Det var Børnehjælpsdagen, der med e-boks som sponsor havde arrangeret.

Johanne fra Sorø med sin ketcher. Foto: Kim Agersten.

Det er andet år i træk, at 16-årige Johanne fra Sorø har kridtet tennisskoene for at dyste mod den danske tennisstjerne.
”Jeg har hygget mig rigtig meget, og jeg har lært at tale med nye mennesker −mere end jeg kunne i forvejen. Det har været hyggeligt, og hun er jo sød og imødekommende, som hun plejer at være. Jeg har hygget mig meget med at spille med hende, og vi har vist alle sammen glædet os meget”, fortæller Johanne.

Børnene, der deltog i tennisarrangementet bor enten i plejefamilier, på en døgninstitution eller et opholdssted. Caroline Wozniacki fungerede som rollemodel og inspiration for de unge, der i særlig grad kan have brug for inspiration til at danne gode venskaber. Med sit engagement i tennisverdenen har hun selv oplevet, hvor mange relationer og gode venskaber det giver at kaste sig ud i nye sportsgrene.

”Jeg håber på, at jeg kan inspirere børnene til at gå til en sport, så de kan få nogle gode relationer og komme ud og røre sig. Jeg har personligt fået mange livslange venskaber gennem sporten, så det betyder rigtig meget for mig, hvis jeg bare kan inspirere et par af børnene,” fortalte Wozniacki, inden hun servede tennistræningen i gang.

Det er fjerde gang, Caroline Wozniacki stiller op til børnedagen sammen med sin danske sponsor, e-Boks, der også støtter organisationen Børnehjælpsdagen.