En af Sorøs helt store events, KYNDELMISSE LYSFESTEN, kan skimtes ude i horisonten, og I kan godt glæde Jer.

Turpas programmet har ikke mindre end 80 programpunkter – det største Kyndelmisse program til dato og selvfølgelig er det spækket med oplevelser for hele familien.

Turpasset er billetten til herlighederne, og skal forevises ved indgangen til arrangementer inden døre. Salget starter den 6. januar 2020 med salg på Bibliotekerne i Sorø og Dianalund, på Sorø Kunstmuseum samt i Victoria Teatret. Få events har begrænset plads, læs nærmere forrest i Turpasset.

Er man kun interesseret i illumineringerne udendørs, er man med til at gøre arrangementet muligt ved at købet et Turpas.

“Jeg anbefaler, at man køber Turpasset i god tid, således at der er mulighed for at lægge en ”slagplan” for aftenen og dermed forhåbentlig få de oplevelser, som man har prioriteret,” siger projektleder Sanne Lohmann.

Turpas i forsalg 50 kr. / på aftenen 75 kr. / børn under 14 år går gratis ind til alle events, og skal ikke vise Turpas.

Hele Kyndelmisse programmet udfoldes fra 6. januar 2020 på kyndelmisse.dk, på Facebook samt på plakat på salgsstederne.

Skulle man mangle den helt rigtige jule- eller mandelgave, er et gavekort til Kyndelmisse Turpas en oplagt ide.

Gavekortet koster 50 kr. for voksne og gavekortet kan veksles til et ”rigtigt” Turpas fra 6.- 25.januar på Sorø Bibliotek & Bykontor.