SF og Enhedslisten markerer 1. maj med et optog gennem Storgade kl. 10.00:

Optoget starter ved Absalonsgade og går til Klosterporten. Efter optoget inviterer SF og Enhedslisten på en sodavand, øl eller en kop kaffe i Akademihaven. Du er velkommen til at tage din egen picnickurv med.

Efter et år med corona vil vi markere 1. maj 2021 i fællesskab, hvor vi mødes og sammen markerer vores kamp for en mere fair og retfærdig verden. Alle som har lyst til at fejre dagen sammen med os er velkomne. Vi sørger for, at de gældende corona-restriktioner bliver overholdt under hele arrangementet.

Det seneste år har vist, at hverdagens helte er dem, der arbejder på gulvet hver dag for at holde samfundet i gang. For at passe på de ældre, udsatte og syge. For at passe og undervise vores børn og unge. Vi er blevet mindet om, hvor stor en samfundsværdi pædagogerne i daginstitutionerne har. De er en afgørende forudsætning for, at vores samfund fungerer.

Pandemien har taget hårdt på rigtig mange mennesker, også de unge. Det er svært at komme videre med uddannelse og det er svært at finde job. Flere har mistet et job, de har haft i mange år og må nu klare sig med dagpenge.

Det er velfærden, der har hjulpet os gennem coronapandemien. 1. maj markerer vi kampen for et ordentligt og stærkt velfærdssamfund for alle. For ordentlige lønninger og fair arbejdsforhold. For de mange unge, der mangler uddannelse og for de mange uden job.

På vegne af Enhedslisten og SF i Sorø Kommune

Charlotte Mouritzen og Linda Nielsen

Foto: ABW

 

 

Del på sociale medier