Den 1. juni 2018 tiltræder Stine Basballe som centerchef for Økonomi og Personale i Sorø Kommune. Stine Basballe kommer fra en stilling som budgetchef i Høje-Taastrup Kommune og har snart 20 års erfaring på økonomiområdet i Køge og Høje-Taastrup kommuner samt den private sektor. 

Kommunaldirektør Søren S. Kjær siger:

“Stine er netop den profil, vi har været ude efter i forhold til at afløse vores dygtige centerchef Thomas Harfot. Stine har stærke økonomikvalifikationer. Hun kan rådgive og skabe gode beslutningsgrundlag for byrådets arbejde. Hun har en ledelsesmæssig tilgang, hvor hun kan motivere centrets dygtige medarbejdere til at skabe resultater både i forhold til sikker drift og i forhold til udvikling af Sorø Kommune.”

Stine Basballe siger:

“Jeg ser frem til at starte i Sorø Kommune. Det har været et naturligt næste skridt for mig at ønske at blive centerchef, og Sorø Kommune er med sin størrelse og flade ledelsesorganisation lige det, jeg har været på jagt efter. Jeg ser frem til at give en hånd med i forhold til at få ressourcerne i Sorø Kommune til at strække bedst muligt og bygge bro mellem visionerne i kommunens implementering af FN’s verdensmål og integrere dem i de muligheder vi har, indenfor de kommende budgetter.”

Blå bog
Stine Basballe er 45 år gammel. Hun er uddannet cand. polit. i 1998 og har suppleret sin kandidatuddannelse med en diplomuddannelse i ledelse. Hun bor i Ejby sammen med sin mand og tre børn. I sin fritid er Stine engageret i spejderbevægelsen, hvor hun spiller en aktiv rolle som leder lokalt og nationalt.