Kropsterapeutisk opmærksomhed er meget mere end BARE massage, det er at vække en følelsesmæssig intelligens.

Det skriver kropsterapeut Katja Petersen fra Klinik Krop og Psyke.

Katja Petersen fra Klinik Krop og Psyke.

Det ligger naturligt til os, at vi gerne vil have noget skal gå væk fx. stress, angst, smerter  og mindre behagelige følelser som vrede, ked af det hed, knuden i maven, trykken i  brystkassen.

Men skal DET du mærker og føler gå væk? Hvad vil der ske hvis du inviterer kroppens signaler frem i lyset og giver dem opmærksomhed og accept, i stedet for blot at skubbe smerte og det der er hårdt væk?

Kroppen har været med dig altid. Når du lukker af, eller lever mest fra din mentale aktivitet, er der en stor følelsemæssig og selvregulerende intelligens, som slet ikke får plads.

Kvalitetstiden i behandlingen hos Klinik Krop og Psyke er ekstra udbytte for dig. Sansninger gennem kroppen bygger bro mellem flere af dine iboende intelligenser, ubevidst og bevidst.

Når Katja støtter dig i det kropsterapeutiske rum, er det for at du kan møde dig selv med  accept, for kun der mærkes og føles det ægte, lettere og håndterbart. Det tager også færre af dine ressourcer, du vil opleve en større FRIHED i at fokusere mere på det, der gør dig glad, mærke dine grænser og behov, med  en direkte ægte følelse.

Følelsemæssig intelligens er at kunne selvregulere det, der er lige nu i et bevidst nærvær en smerte,  en stemning, en følelse osv.Er du nysgerrig på et kropsorienteret terapeutisk møde med Katja, får du et sanseredskab for livet.

Du er hjertelig  velkomme til at kontakte Katja på tlf. 24821090 for at høre nærmere.