Lions Club Sorø var den 14. januar på ny værter for en succesrig nytårskoncert i Sorø Klosterkirke. Mange var mødt op for at byde nytåret velkommen i selskab med Sorø Drengekor og den erfarne sanger og entertainer Jesper Lundgaard. 

Sorø Drengekor under ledelse af Merethe Lammerts Køhl Hansen underholdt først med et repertoire af smukt arrangerede korstykker. Efter den traditionelle fællessang Vær velkommens Herrens år kom koret omkring både danske og engelske julesange samt liturgiske hymner.

Herefter fyldte Jesper Lundgaard rummet med sin store stemme, kun akkompagneret af sin pianist og et varieret repertoire af sange.

Fra de storladne O Solo Mio, Ave Maria og Time to Say Goodbye til klassiske popballader som ABBAs Happy New Year, Charles Aznavours She, Simon & Garfunkels Bridge under Troubled Water og ikke mindst Tommy Seebachs populære Under stjernerne på himlen 

Pauserne mellem sangene blev krydret med underholdende personlige anekdoter, og Jesper Lundgaard havde så godt fat i sit publikum, at de til tonerne af Can’t Help Falling in Love tog sidemanden i hånden og sammen vuggede sig gennem sangen.

Koncerten blev afsluttet med en velfortjent stående applaus til Jesper Lundgaard og pianist, samt et løfte  fra Lions Club Sorø om, at 2019 ville byde på endnu en storslået nytårskoncert.

 

GemGemGemGemGemGemGemGem