Torsdag den 1. februar 2018 tiltræder Ninna Stæhr stillingen som hotelchef på Comwell Sorø. Ninna har tidligere været restaurantchef på Comwell Hvide Hus Aalborg og kommer senest fra et job som hotelchef på Himmerland Golf og Spa Resort.

Ninna Stæhr. Foto: Comwell Sorø

Det skriver Comwell Sorø til Dit Sorø.

Ninna Stæhr, 32 år, er et kendt ansigt i både restaurations- og hotelbranchen. Oprindeligt er hun uddannet tjener og oplevelsesøkonom men har siden taget en HD i Organisation og Ledelse.

I 2007 tiltrådte hun stillingen som restaurantchef på Restaurant SULT i København og siden på Tisvilde Bistro og Comwell Hvide Hus Aalborg.

I 2016 blev hun udnævnt som hotelchef for Himmerland Golf og Spa Resort.

Da Ninna var ansat på Comwell Hvide Hus Aalborg i 2014-2016, var hun ikke alene med til den store ombygning af hotellet men også med til at skabe et stærkt madkoncept, der stadig kendetegner Comwell Hotels.

De erfaringer kommer til at gøre stor gavn for Comwell Sorø, der har egen vinmark og driver Restaurant Solaris – en restaurant med fokus på økologiske og lokale råvarer.

“Jeg er utrolig glad for at komme med om bord på det smukke og charmerende Comwell Sorø. Hotellet kan noget helt specielt og rummer en smuk og historisk sjæl. Den sjæl skal endnu mere frem i lyset og være med til at skabe den gode historie om stedet sammen med nye tiltag.

Jeg tager imod udfordringen med en kæmpe portion gå-på-mod, vilje og en styrke til at bidrage til et godt lokalt og regionalt samarbejde, men også med en stor portion respekt, ærekærhed og ydmyghed. Det fortjener både hotellet, og medarbejderne, som har været en del af huset i mange år. Den rejse glæder jeg mig til at blive en del af,” siger Ninna Stæhr.

Ninna bor i dag sammen med kæresten Jimmie og hans to tvillingepiger på 16 år i Løgstør i Nordjylland. I sin fritid går jagten ind på de “gode oplevelser” med gastronomi og vine – hvis altså ikke lige Ninna er ude at løbe eller til Fitness.

Ninna Stæhr tiltræder som hotelchef den 1. februar 2018 og overtager stillingen efter Christina Torp, der skal være hoteldirektør for Strandhotellet Blokhus.