Den 1. februar 2018 er det 110 år siden, at den driftige og modeinteresserede tøjmand, Johannes Clausen, åbnede butik på Hjultorv i Næstved. 

Siden kom flere butikker til, og i Sorø har Johs. Clausen drevet modebutik på Storgade 32 siden 1998, hvor man overtog Dan Clausen butikken.

“Både Sorø by og moden har ændret sig siden da, men kravene om et bredt udvalg i kvalitetstøj og et højt serviceniveau med personlig rådgivning, er helt de samme fra kunderne som dengang,” siger butikschef Susanne Andersen i forbindelse med jubilæet.

Det seneste år har Johs. Clausen i Sorø fået flere nye mærker på hylderne, og det har vakt glæde blandt kunderne, fortæller Susanne Andersen.

“Både Pulz Jeans og Margit Brandt har kunderne taget rigtigt godt imod, men også buksemærket LauRie er blevet populært i butikken,” lyder det fra butikschefen.

Johs. Clausen holder jubilæumsfest med 20% rabat i hele butikken fra torsdag den 1. februar, og byder på bobler og sødt i butikken lørdag den 3. februar.

Butikken i Sorø gennemgik i 2017 en komplet renovering og fremstår i dag som en indbydende og moderne modebutik. Her er stemningsbilleder fra åbningsreceptionen i februar 2017.