Af Maria Møller, kandidat til Sorø byråd fra Venstre

Børn og unge er vores fremtid og hvis der er noget der får en til at se det, så er det at sætte børn i verden.
Pludselig er der mange nye ting der er vigtige for dig… vuggestuer/dagplejer, skoler og undervisning, rammer og din/jeres tid!

Maria Møller. Privatfoto.

Det er vigtigt når man bor på “landet” at der også er gode og forskellige muligheder/tilbud, for jer og jeres børn… Private og kommunale og ikke mindst indenfor en overkommelig afstand.

Min datter Sia startede i vuggestue i sidste uge. Og sikke en lettelse at møde så søde, dygtige og kompetente medarbejdere, hvor jeg føler mig sikker ved at aflevere hende de næste 3 år frem.

En anden vigtig ting er gode skoler med trygge rammer.

I Sorø kommune er der heldigvis fokus på faglighed og trivsel, hvilket gør en ung mor glad. I det nye budget der er lagt for Sorø kommune, er der kommet et økonomisk boost til specialundervisning, for det er vigtigt at møde alle i øjenhøjde. Og i den almene undervisning er der god fremgang, med højere afgangskarakterer og et højere trivselsniveau!

Jeg vil gerne være med til at fortsætte det gode arbejde der allerede er gjort og ikke mindst være med til at forbedre det endnu mere de næste 4 år. De næste 4 år skal helt sikkert byde på bedre normeringer til vores børn!

Så hvis du kan se dig selv i dette, står jeg som nummer 5 på Venstres liste til kommunalvalget i Sorø kommune.