“Kender du følelsen af, at din krop og dine muskler er helt afslappede, og du mærker din krop på en ny måde, når du har fået en kropsmassage? Som om du pludselig har mere kontakt til det du mærker?” spørger Katja Pedersen fra Klinik Krop og Psyke

Katja Pedersen fra Klinik Krop og Psyke.

“Hold da op! Den vækker virkelig fornemmelsen af dig selv til live igen,” fortsætter hun. “Og hvis du – ligesom mig – tror, at du har da ingen spændinger i din aktive hjerne… så siger jeg bare: Well, det troede jeg heller ikke, jeg havde. Men det havde jeg!”

En kropsmassage hos Klinik Krop og Psyke vil reducere spændinger i din krop, organer – endda også den berømte ‘bekymrings-hjerne’. Det betyder også, at den vil reducere tankemylder.

“Hvis du døjer med kontrol generelt er denne behandling MAGI, ” fortæller Katja.

“Du får i behandlingen trygt fornemmelsen af, hvordan du effektivt og nænsomt giver slip med nærvær. Kropsbehandling øger blodcirkulationen og glædehormoner i din indre kerne, så der kommer mere næring ud til dine værdifulde celler, affaldsstoffer bliver transporteret væk. Den øgede cirkulation giver sanser og hormoner selvkærlighed til sindet, som nærer dit værd og din styrke.”

Og så er det bare en skøn selvforkælelsesstund. Det føles simpelthen så skønt i kroppen at blive afslappet og afspændt. Brug det også til ‘anti-stress’, når du føler dig presset, vred, angst osv. Det vil helt naturligt give en  positiv og sundhedsfremmende effekt.