Lars Wagner Hansen fra Sorø har udviklet spillet Jumping Frog, som han håber på at få udgivet. Tidligere på måneden blev spillet afprøvet med succes ved Kaffebars brætspilsdag.

Lars Wagner Hansen har udviklet spillet Jumping Frog.

Lars Wagner Hansen fik ideen til Jumping Frog allerede i 2002, hvor han blev inspireret til at forsøge at omdanne computerspillet Frogger 2 til et fysisk spil. Efter nogle måneder var Lars klar med den første prototype, der var primitiv men spilbar.

Da der i 2003 kom forlydender om, at Frogger-spil allerede eksisterede, blev planerne om at udvikle spillet yderligere dog lagt på hylden for en stund.

I august 2015 tog Lars igen fat i spillet, nu med plan om at færdiggøre det til brætspilsdesign-konkurrencen Fastaval 2016. Inden konkurrencen blev spillet spiltestet adskillige gange med flere ændringer til følge.

Og indsatsen blev belønnet, for i påsken 2016 blev Jumping Frog nomineret i kategorien “Bedste Brætspil” til Fastaval. Drømmen om at få udgivet spillet lever derfor i bedste velgående.

“Jeg skal til verdens største brætspilsmesse Spiel i Essen til oktober, hvor jeg skal mødes med nogle potentielle udgivere, som forhåbentlig har lyst til at udgive det,” siger Lars.

Læs mere om Jumping Frog her.

GemGem