I uge 33 blev gravearbejdet påbegyndt til 1. etape af Dianalunds nye aktivitetsområde ”På Banen” ved Borgerhuset i Dianalund. Området er en del af Helhedsplanen for Dianalund.

I øjeblikket er Legepladsfirmaet UNO ved at etablere klatreland og legeplads til de mindre børn ved siden af Borgerhuset. De to legeområder bliver en del af det kommende aktivitetsområde. Det skriver Dianalund B&U Kultur på deres facebookside og i en pressemeddelelse.

Klatrelandet består af et 7 meter højt pyramideklatrenet, en gangbro og et spaceball klatretårn samt en hængekøje, hvor man kan hvile sig efter en god klatretur. Klatrelandet bliver det første af sin slags i Danmark.

Legepladsen udstyres bl.a. med legetårn, gyngestativ med 2 dækgynger, fugleredegynge, karrusel, 3 nedgravede trampoliner. I faldunderlaget indlægges grafik, som danner en helhed med legeelementerne. Der kommer togspor, gummibakker og en å.

Dianalund B&U Kulturs facebookside kan du løbende følge med i hvor langt projektet er, samt hvornår det forventes, at klatrelandet og legepladsen kan tages i brug.

  
Gravearbejdet er i gang i Dianalund. Foto: Dianalund B&U Kultur. 

Vil du sponsorere aktivitetsområdet? 
I efteråret 2014 begyndte Dianalund B&U Kultur arbejdet med aktivitetsområdet, og der arbejdes i øjeblikket på at fonde penge til resten af området.

Skulle man som virksomhed eller privat have lyst til at give et sponsorat til aktivitetsområdet, så kan man kontakte Dianalund B&U Kultur på bukultur@gmail.com.

Et sponsorat behøver ikke nødvendigvis være penge, men kan også være arbejdskraft i form af fx kørsel af stabilgrus, lægning af fliser og meget mere.

Når 1. etape er færdig, vil der selvfølgelig blive afholdt indvielse.

Aktivitetsområdet vil komme til at bestå klatreland, legeplads til små børn, parkour, skaterbane, multibane med scene, interaktiv væg til leg og læring, løbebane, borde- og bænkesæt samt crossfit og fitnessmaskiner.

  
Sådan kommer “På Banen” til at se ud. Foto: Dianalund B&U Kultur.