Hyggelig optakt til Sankt Hans bålet ved Pedersborg Præstegårdshave.

En kold, men hyggelig aften ved Pedersborg Præstegårdshave, hvor der var mange som havde fundet vejen frem, pakket godt ind i varmt tøj og godt humør. Der var skøn musikalsk underholdning fra Jane og Shane – Verdens bedste Irsk/Engelsk duo – Kendt fra bl.a. Niels Hausgaards shows og deres samarbejde med John Sheahan fra “The Dublinerse”.

Tidligere på aftenen var der fællesspisning, hvor menuen bl.a stod på hamburgryg, kartoffelsalat og økologisk salat. Senere var der hjemmebagte vafler og kaffe.

Dit Sorø var forbi, men nåede desværre ikke selve båltændingen, da regnen så småt begyndte at falde. Men har du taget et skønt eller sjovt foto af Sankt Hans aften, er du velkommen til at indsende det til Dit Sorø. Du kan indsende det på ✉ redaktion@dit-soroe.dk.

Se billederne og det lille klip her.

Hyggelig optakt til Sankt Hans bålet ved Pedersborg Præstegårdshave – der var mange fremmødte der nød god mad, hjemmelavede vafler, kaffe og hinandens selskab, imens der var skøn musikalsk underholdning fra Jane og Shane – Verdens bedste Irsk/Engelsk duo.Har du taget et skønt eller sjovt foto af Sankt Hans i Sorø og omegn, er du velkommen til at indsende det til Dit Sorø. Du kan indsende det på ✉ redaktion@dit-soroe.dk.

Opslået af Dit Sorø på 23. juni 2017