Da Sebastian Klein trådte ind på scenen på Torvet, brød solen endelig frem af skyerne i Sorø.

Mens hans makker Chapper var blevet ledt på vildspor af sin GPS og kørte rundt et sted ved Bromme, måtte Sebastian klare de første 22 minutter alene. Og det gjorde han på helt formidabel vis.

Med sig havde han da også en dræberkanin, der mestrede kunsten at hoppe utroligt langt – eller i hvert fald at hoppe igennem et tøndebånd – holdt af modige Anton – fra en stol til en anden, hvis stolene stod lige ved siden af hinanden, og den i øvrigt blev løftet hele vejen. Og musen Herkules, der på magisk vis blev tryllet fra en stol til en anden. Eller var der to mus? Uanset hvad – Sebastian havde både børn og voksne i sin hule hånd. Der blevet grinet og hujet.

Da Chappers GPS endelig fik ledt ham frem til Sorø – og han havde løbet hele vejen ned gennem Storgade med sin guitar – fortsatte de to i samme forrygende gear. Der blev prut/beatboxet og sunget – og ikke mindst lavet fis og ballade til den helt store guldmedalje. På scenen fik de hjælp af tre af Sorøs seje og modige børn.

En helt formidabel afslutning på en fantastisk Slaraffen arrangeret af Sorø Kommune med opbakning fra Sorø Handel og Service. Se billederne her.

Foto og tekst: Pia Dalsgaard, Byportalerne.dk