Med Sorø Kommunes Kulturpris 2016 i ryggen er det med stor stolthed, at arrangørerne atter byder velkommen til et brag af en Kyndelmisse Lysfest, lørdag den 28. januar kl. 17-22:

Vi kan igen præsentere et stort og flot program – et rent overflødighedshorn af oplevelser, når vores publikum med et Turpas i hånden skal vælge mellem de mange events og aktiviteter i løbet af aftenen. En ting er sikkert, – vi har igen lagt os i selen for at lave et varieret og attraktivt program med 50 fristende kulturtilbud for både børn og voksne.

Denne samskabende event har aktører fra de kulturelle- og kommunale institutioner, foreningslivet, private firmaer, pengeinstitutter og mange frivillige. Alle er de med til år efter år at forfine Kyndelmisse Lysfesten og gøre den til en succes – en stor tak for det.

Dette unikke vinterarrangement er også et økonomisk stort arrangement, der kun kan løbe af stablen takket være lokale sponsorer, eksterne samarbejdspartnere og alle, der støtter op om arrangementet, og køber et turpas.

Dette unikke vinterarrangement er en af de største endagsbegivenheder i Sorø, så derfor er det klogt foruden det varme tøj, også at tage tålmodigheden med.

Vi ønsker alle rigtig god fornøjelse med denne 16. Kyndelmisse Lysfest, som vi håber vil berige og begejstre.

Entré
Alle detaljer og tidspunkter kan ses i Turpasset, der kommer til salg fra fredag, den 6. januar på Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum, Victoria Teatret, Sorø Bibliotek & Bykontor samt på Dianalund Bibliotek.

Turpasset sælges ligeledes i Turpasboden udfor Nordea lørdag, den 28.jan. kl. 16-20.

Kyndelmisse programmet kan ses i sin helhed på www.kyndelmisse.dk fra den 6. januar samt på Turpas salgs stederne.

Turpasset koster som vanligt for voksne kun 50 kr. i forsalg og 75 kr. på aftenen. Børn under 14 år går gratis ind til alt, og skal ikke have Turpas.

…og det med småt

Adgangsbilletter:
Af hensyn til begrænsede pladser på udvalgte rundvisninger, kræves der udover Turpas også en adgangsbillet. Adgangsbilletten er nødvendig til

foredrag på Hauchs Physiske Cabinet
rundvisning i Hilkers fodspor på Sorø Akademi
rundvisning på Videncentret
historisk rundvisning – på sporet af Absalon
rundvisning på kirkegården i mørke
rundvisning på det gamle rådhus på Torvet og
kunstkoncert ved ExpandingCanvas i Victoria

Udlevering af adgangsbilletter

Adgangsbilletter er gratis og skal hentes på selve dagen. Adgangsbilletter udleveres i Nordea, Storgade 22, Sorø, lørdag, den 28.januar 2017 fra kl.16.15 og så længe lager haves.

For at give alle lige mulighed for at få adgangsbilletter til de 7 arrangementer (ud af 50 arrangementer), kan adgangsbilletter ikke reserveres på forhånd, men skal hentes på dagen.

Der skal vises Turpas, når der hentes adgangsbilletter, og der kan hentes 1 adgangsbillet pr. arrangement pr. Turpas, så længe lager haves. Adgangsbilletter til børn kan hentes samtidig.

Hent programpunkter for Kyndelmisse 2017