Sorø Handel og Service arrangerede den 29. september 2016 et velbesøgt medlemsmøde på Postgården. Efter skuespiller Jens Arentzen a.k.a. Ulrik Varnæs havde varmet forsamlingen godt op, fortalte Benny Jensen fra SparXpress om udviklingen af gavekortet (mere om dette senere).

SOHS’ aktivitetsformand, Bettina Nielsen fra AcaPella, kunne herefter løfte sløret for de mange spændende aktiviteter, der er på vej. Der var både gode gamle kendinge og nyheder på plakaten…

Halloween, Black Friday og jul
Den nærmeste tid byder på tre klassikere: Den 28. oktober fejres som bekendt Halloween. Gaden lukkes af kl. 14-21, og der vil være boder, trick and treat og parade gennem byen. Den 25. november er Black Friday med åbent til kl. 20.00 – “den vildeste fredag, man har nogen sinde har set i Sorø”. Den 27. november er dagen hvor juletræet tændes på torvet kl. 16.30, og du kan møde julemanden. Der vil være kanekørsel, nissepiger, julemarked, ponyridning og meget andet godt.

Kommunen deltager
Bettina fortalte også, at Sorø Kommune giver skattekroner til fire events i 2017, som Sorø Handel og Service vil bakke op om. Det er Kyndelmisse den 28. januar, Slaraffen den 20. maj, Store Køredag den 5. juni og Jazzfestivalen den 23-30. juli.

Derudover vil Sorø Handel og Service markere Fastelavn den 4. februar 2017 med tøndeslagning og ‘bid til bolle’ i Holberg Arkaden.

Nytænkning kræves
I august vil Sorø Handel og Service i samarbejde med Lions-klubben skabe et nyt marked, der forhåbenligt kan lokke flere til byen. Børneloppemarkedet i september har også behov for nytænkning. “I år 2016 holdt vi børneloppemarked på en søndag, den mest regnfulde dag i september”, sagde Bettina Nielsen, der lægger op til debat på de kommende medlemsmøder om hvordan et nyt børneloppemarked skal skæres.

Handling bag
Alle disse aktiviteter kommer ikke af sig selv. Bag dem står en gruppe af ildsjæle fra butikslivet i Sorø. Aktivitetsgruppen består i skrivende stund af følgende personer:

Susanne, Johs. Clausen
Bettina, Fred. Jensen & Søn
Mona, Butler Vin
Søren, Meisner & Wendel
Lisbeth, Solo
Brian, Sir Brian
Tina, Bog & idé
Lis, Lis Gunde
Bettina, AcaPella

Du kan læse meget mere om Sorø Handel og Service på deres nye hjemmeside, lige her.

Sir Brian
Sir Brian
Varnæs
Ole Hilden, Sorø Kommune, og Lis Gunde
Varnæs
Jens Arentzen
Varnæs
Lars Jørgensen, Sorø VVS
Varnæs
Vibeke Starklint, Viben
Varnæs
Bettina Nielsen og Lars Morgensen, hhv. næstformand og formand i Sorø Handel og Service
Varnæs
Susanne, Johs. Clausen
Varnæs
Tina, Svegård Bog & idé