Nye Borgerlige i Ringsted / Sorø kredsen afholdt stiftende generalforsamling mandag aften. Det oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

nyeborgerligesoroeDer var mødt flere end 30 personer op til den stiftende generalforsamling på Sorø Rådhus. Enkelte var dog fra andre kredse, som var kommet for at høre partistifterne Pernille Vermund og Peter Seier Christensen fortælle om partiet, der nu er så godt som sikret opstilling til næste folketingsvalg.

På den stiftende generalforsamling blev Mogens Hehl Olsen valgt som formand, Nikolaj Bruun Stubtoft og John Sommer blev valgt til bestyrelsen, og Jannik Jørgensen blev valg som suppleant. Inden den ordinære generalforsamling i januar skal der gerne ligeledes vælges tre medlemmer fra Ringsted Kommune, således at bestyrelsen bliver komplet med 7 medlemmer.

Nye Borgerliges byrådsmedlem i Sorø, Johannes Dahl Lumholt, orienterede om de aktuelle udfordringer på byrådets dagsorden.

Bestyrelsen vil på det kommende bestyrelsesmøde konstituere sig med kasserer og næstformand. Ligeledes vil bestyrelsen sammen med byrådsmedlemmet fastlægge strategien frem mod næste års kommunalvalg, hvor der forventes en stærk besætning på valgsedlen.