IMG_4042I anledning af den landsdækkende golfturnering Pink Cup dannede Tee-Stedet tirsdag aften rammerne om endnu et spændende arrangement. Pink Cup er Danmarks største golfturnering for kvinder, og Sorø Golfklub er en af 125 klubber, der denne dag er med til at ‘slå et slag’ i kampen mod brystkræft.

Restaurant Tee-Stedet havde inviteret Louise Nielsen fra smykkefirmaet Gade & Juul, der solgte smykker og donerede sin andel til Kræftens Bekæmpelse. Louise havde fine gaver med og bød også på kaffe og lidt sødt, mens hun fortalte om smykkerne.

Læder, stål og perler
I 2009 blev de første frø sået til Gade & Juul. En virksomhed med dansk designede smykker, udfra visionen om at skabe feminine smykker og accessories i god kvalitet til fornuftige priser.

Malene Gade Pedersen og Henriette Juul designede og producerede de første lædersmykker med de farverige shellperler til sig selv. Til en fest fremstillede de deres egne smykker. Gæsterne var imponerede – og de første bestillinger kom samme aften.

IMG_4025I takt med en stigende interesse for det stilfulde og innovative design blev sortimentet løbende udvidet. Idag indeholder kollektionen mere end 400 forskellige varer, med bl.a. halskæder, øreringe, armbånd, vedhæng og tørklæder.

Meget mere end golf
I forbindelse med Pink Cup 2016 i Sorø fik spillere og andre gæster præsenteret smykkekollektionen, mens de nød mad og drikke fra Tee-Stedets køkken.

Restaurant Tee-Stedet besøges af mange andre end golfentusiaster. Restauranten med den smukke udsigt til golfbanen danner rammen om både små og store selskaber. A la carte bydes eksempelvis på overdådige smørrebrød.

I øjeblikket har Tee-Stedet et sommertilbud på 3 stk. håndmadder plus sodavand eller fadøl for kun 62 kr.

IMG_4035 IMG_4031 IMG_4034IMG_4024Dameaften Teestedet