Foråret er kommet, og mange tænker, at nu skal der altså ske noget nyt. Vi går ud af vinterdvalen, og projekter af mange forskellige slags går i gang, eller i det mindste tænker man over de ting, man gerne vil have lavet.

Mette Skjoldan
Mette Skjoldan

“Vi er ligesom trækfuglene der vender tilbage – pludselig er der liv igen, og en god sommer venter”, siger Mette Skjoldan, der i sit firma MOKALA tilbyder hjælp til indretning af hjem og arbejdspladser.

MOKALA stiller sin ekspertise til rådighed, når du ønsker at:

  • få lavet en reception der tiltrækker kunderne
  • få lavet den gode kantine med fokus på afslapning og rekreation – og på at det er det naturlige mødested for medarbejdere og ledelse
  • få givet de ønskede signaler til omverdenen i relation til værdier og visioner
  • få skabt lige det ekstra, the missing link, der kan give mere glæde på arbejdpladsen
  • få gode råd til at skabe rammerne om en mere hyggelig og effektiv arbejdsplads

“Alt dette og meget mere kan underbygges af den rigtige indretning. Og det behøver ikke være dyrt. Ofte bliver man overrasket over, hvor meget der kan gøres for et mindre budget”, siger Mette Skjoldan, der driver virksomheden fra den skønne adresse på Tersløsegård i Dianalund.

MOKALA vil gerne gøre en forskel til gavn for dig og dit firma. MOKALA arbejder aktivt for lokalt samarbejde og for mere magi i hverdagen. Ring 53 31 33 11 for at drøfte dine muligheder for mere magi i hverdagen på dit sted.