Pia og Martin Larsen, indehaverne af Sejers Konditori, overtager Emils Chokolade den 1. februar 2016.

Pia Larsen har netop afsluttet sin uddannelse som chocolatier med topkarakter og glæder sig til at komme i gang med sit nye håndværk. Pia vil bygge videre på den gode kvalitet og kundeservice, som Emils Chokolade er kendt for og med tiden introducere flere nye lækre produkter. Pia og Martin er i forvejen kendt for kvalitet, idet Sejers Konditori har vundet mange priser for sit brød.

Emils Chokolade blev grundlagt i 1964 som Bonbonnieren og har siden 1999 været drevet af Emil Nielsen. Gennem årene er butikken blevet en eftertragtet specialbutik for chokoladekendere, og er desuden flere gange kåret til Sommerens Bedste Isbar.

I de senere år har Emil dog fået travlt med andre projekter og med sin familie, så for at forretningen fortsat kan udvikle sig har Emil valgt at overdrage den til nogle, som har samme passion for chokolade, håndværk og kundeservice.

For at fejre overdragelsen bydes chokoladebutikkens venner lørdag den 13. februar kl. 12-15 på en kop varm chokolade og et stykke kage.

Sejers overtager Emils 17 Sejers overtager Emils 10Sejers overtager Emils 1Sejers overtager Emils 3Sejers overtager Emils 8Sejers overtager Emils 9Sejers overtager Emils 14Sejers overtager Emils 16Sejers overtager Emils 13 Sejers overtager Emils 5