Sorø by forvandles til noget ganske særligt, når Kyndelmisse Lysfest for 15. gang tryllebinder med farvede lysprojektioner og et hav af kulturelle oplevelser. På magisk vis bliver en mørk og stille vinteraften i Sorø til en underfundig og særdeles stemningsfuld lysfest.

Det sker den 23. januar kl. 17-22.

kyndelmisse sorø28Kyndelmisse Lysfest i Sorø er for alle, – både dem der bor her, og for de mange gæster, der kommer ude fra for at opleve Sorø netop denne aften. Det er en aften, hvor to og tre generationer går i byen sammen, og i ordets bedste forstand får en opløftende, oplysende og oplevelsesrig aften. Det er en aften, hvor alle sanser, hjernen og hjertet bliver aktiveret, når hele bymidten, alle kulturinstitutionerne og Sorø Akademis smukke park lyser op og inviterer til lysfest.

Lyset er som vanlig det konkrete og tematiske omdrejningspunkt for kyndelmissen i Sorø. I 2016 er der ikke mindre end 40 forskellige arrangementer, man kan deltage i – både inde og ude. Så kridt skoene og tag det varme overtøj på.

Et Turpas giver adgang til alle arrangementer, og der er penge at spare ved at købe turpasset i forsalg allerede fra d. 6. januar 2016.

Turpas pris: 50 kr. i forsalg / 75 kr. på dagen fra kl. 16. / Børn under 14 år har gratis adgang, og skal ikke bruge Turpas.

Turpas kan købes på Sorø Museum, Sorø Kunstmuseum, Sorø Bibliotek, Dianalund Bibliotek og i Victoria Teatret. På arrangementsdagen kan Turpas ligeledes købes i Turpasboden udfor Nordea fra kl.16.