Der kommer julebelysning op i Sorø i år. Den nystiftede forening Sorø Julefond har netop købt julebelysningen af ShopSorø, og borgmester Gert Jørgensen har på Sorø Kommunes vegne givet tilsagn om, at kommunen i de kommende to år står for el-tilslutning, el-forbrug samt opsætning og nedtagning, så den nye forening kan få opbygget kapital til at kunne overtage forpligtigelserne.

Bestyrelsen i den nye forening består af formand Karsten Sabransky, næstformand og sekretær Bjarne Stenbæk samt kasserer Morten Lind. Torben Christensen er suppleant.

Sorø Julefond har købt julebelysningen af ShopSorø for 20.000 kr. plus moms.

”Vi er glade for den store velvilje, vi har mødt fra ShopSorøs side,” siger formanden for Sorø Julefond, Karsten Sabransky.

”Sagen viser, at Sorø kan stå sammen og samarbejde til alles bedste. Vi har nemlig også en tæt dialog med Sorø Handel & Service.”

Pengene til indkøb af julebelysningen har Sorø Julefond lånt af D.K. Indeklimaservice. Pengene til fonden kommer ind via salg af støttebeviser, sponsorater og kontingenter.

juletræer sorøIndtil nu har følgende købt støttebeviser til 5.000 kr.:  Sorø Handel & Service – STC  Scener, Lys, Lyd – Sorø VVS – Nybolig Sorø – D.K. Indeklimaservice.

Andre støtter er Sorø Radio, Psykologisk Klinik, Kongebrobageriet, Cykelhuset, Nordea, El-Salg Sorø, Klinik for Fodterapi v. Marianne Beierholm, Guldregn, Skjold Burne, Sejers Konditori, Byportalen Dit Sorø, Torvets Bistro og Valencia Café & Ristorante.

Salget af støttebeviser fortsætter i den kommende periode. Hent et støttebevis.

ShopSorø er i dag indehaver af støttebeviset med den største værdi. ShopSorø har nemlig fået et støttebevis til 40.000 kr., så hele julebelysningens bogførte værdi ligger i den aftale, webshoppen har indgået med Sorø Julefond. Sorø Julefond har også givet tilsagn om at give markedsføring til ShopSorø, når julebelysningen anvendes.