KotaSorø BMX får opbakning på fineste vis, når Kota og hans crew kommer til Sorø den 15. juli 2015. Her bliver der mulighed for 20 børn og unge at træne sammen med Kotas crew.

Det hele kommer til at foregår på parkeringspladsen foran Sorø hallen i tidsrummet 14.00 – 18.00 den 15. juli.

Tidsplanen er:
Kl. 14.00 – 16.00 Learn To Ride session med Kotas crew.
Kl. 16.00 – 18.00 opvisning med efterfølgende mulighed for autograf fra Kota.

I forbindelse med opvisningen vil Sorø Rotary Club overrække Sorø BMX et stort beløb til at starte projekt Sorø Street Sport for.

Vil du være med?
Har du lyst til at være med i Learn To Ride session, skal du skrive til formanden@soroebmx.dk og oplyse dit navn, alder, telefonnummer og mailadresse.

Der er 20 pladser til rådighed og de første er allerede besat – så skynd dig hvis du vil være med, det er gratis at deltage.

Udover Kota og crew, vil AJ Scooters være der med deres fede løbehjul og gear.

Viggis vil sælge pølser og sodavand.

Sorø Rotary Club sender projektet godt fra start
I forbindelse med arrangementet vil repræsentanter fra Sorø Rotary Club overrække projektet en stor check. Pengene stammer fra overskuddet på Byløbet i Sorø og er dermed startskuddet på etableringen af de længe ønskede skatefaciliteter i Sorø.

”Med den opbakning og interesse projektet allerede på nuværende tidspunkt har mødt, er jeg ikke i tvivl om, at vi får etableret et anlæg i absolut topklasse. Donationen fra Sorø Rotary Club er et synligt bevis på den opbakning jeg taler om,” udtaler Torben Ugleholdt, formand i Sorø BMX.

“Denne event er et andet godt eksempel på opbakningen. Det kan godt være at vi i Sorø BMX har klaret de praktiske detaljer, men uden kolde kontanter kommer vi ikke langt. Så tak til vores sponsorer, Gunnar Christensens Planteskole, SSP og Sydbank og ikke mindst vores samarbejdspartner AJ Scooters som alle har gjort det muligt at få denne verdensstjerne til byen,” siger Torben Ugleholdt.

Selvom det er midt i sommerferien, håber Sorø BMX at mange vil udsætte strandturen og komme forbi Sorø hallen.

For at starte rigtigt på Projekt Sorø Street Sport, har foreningen etableret et samarbejde med organisationen Gadeidræt, som har stor erfaring med etablering af Street Sports anlæg. Efter sommerferien bliver det mere konkret, og alle interesserede inviteres til brainstorm møde.

”Det vigtige for os bag projektet er, at vi får et anlæg som rigtig mange har lyst til at bruge og udvikle – så jo flere vilde ideer jo bedre”, siger Torben Ugleholdt med et smil på læben.

Følg med på www.soroebmx.dk eller www.facebook.com/soroebmx