Tersløsegaard springer direkte ind i den virtuelle betalings tidsalder. Kontanter er dog stadig velkomne…

Klingende rigsdaler, mark og skilling fra Holbergs tid i 1700-tallet blev forladt ved møntreformen i 1875. Siden er betalinger sket i Kroner og Øre. Nu springer Holberg museet uden omvejen via Dankortet ind i de virtuelle penges epoke. Tast 2896 2800 på smartphonen og vips, så ryger betalingen direkte ind på Den Holbergske Stiftelses konto!

swippVi skynder os at pointere, at gammeldags menneskepenge fortsat er velkomne ved indgangen til Ludvig Holberg Museet (og det koster uændret kun 50 kr. for et museumsbesøg). Derimod modtager museet ikke plasticpenge (Dankort m.v.) og agter ikke at investere i en kortterminal.

Det ny swipp system kan anvendes af alle med en smartphone (og en bankkonto!). Man skal bare en gang for alle hente en swipp-app. Betalingsmetoden tilbydes af stort set alle danske banker (81 ialt) – på nær store stygge Danske Bank!

Første chance for at prøve swipp betaling på Tersløsegaard er i den kommende weekend. Lørdag er der almindelig åbent fra 12-16 og på søndag kl. 14.00 opføres foredragsforestillingen ”Alle Tiders Holberg” af skuespiller og teaterdirektør Niels Vandrefalk.

Billetter til forestillingen kan reserveres hos Tersløsegaards foreviser Allan Aistrup på post@tersloesegaard.dk eller telefon 74466770.

”Alle Tiders Holberg” søndag den 2. august kl. 14.00
Foredragsforestilling af og med HolbergTeatrets Niels Vandrefalk
Varighed cirka 45 minutter. Entré 65 kr. Baren åbner med salg af øl, vin og vand.